Προφίλ Επιχείρησης

Η επιχείρηση ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1985 όταν ο ιδρυτής της Κωνσταντίνος Κλεινάκης, δημιούργησε την πρώτη του μονάδα παραγωγής & εκτύπωσης, πλαστικών ειδών συσκευασίας.

Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα η επιχείρηση πέρασε από διάφορα στάδια εξέλιξης και ανάπτυξης καθώς ανταποκρινόμενη πάντα στις ανάγκες της αγοράς και των πελατών της προχώρα επενδύοντας σε αναγκαίο πάγιο εξοπλισμό, εγκαταστάσεις και συστήματα άλλα και σε ανθρώπινο δυναμικό ώστε να ακολουθεί συνεχώς ανοδική πορεία.

Η εταιρία δραστηριοποιείται στη παραγωγή και ανάπτυξη εύκαμπτης πλαστικής συσκευασίας για πολλούς και διαφορετικούς κλάδους της αγοράς έχοντας σαν βασικό άξονα τις ανάγκες των πελατών της.

Όραμα της επιχείρησης είναι η ενίσχυση της αξίας στα προϊόντα του πελάτη μέσα από την συσκευασία που προσφέρει. Η συνεχής αναζήτηση της τελειότητας αποτελεί μια αέναο προσπάθεια για την Κλεινάκης ΑΕ. Έχοντας σαν αποστολή να προσπαθεί να επιτύχει το καλύτερο από το υπάρχον μέσα από την παροχή υψηλής ποιότητας και ανταγωνιστικών συσκευασιών.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η εταιρία Κλεινάκης ΑΕ σεβόμενη το περιβάλλον και την κοινωνία μέσα στην οποία δραστηριοποιείται εφαρμόζει ολοκληρωμένη στρατηγική εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης τόσο σε εσωτερικό επίπεδο που αφορά του εργαζόμενους της όσο και σε εξωτερικό επίπεδο που αφορά το περιβάλλον τους καταναλωτές και την κοινωνία.

Εταιρική και κοινωνική ευθύνη - εσωτερικό επίπεδο

Επικεντρώνεται στην συνεχή βελτίωση των εργασιακών συνθηκών και σχέσεων του ανθρώπινου δυναμικού μέσα από διάφορες δράσεις .

Εταιρική και κοινωνική ευθύνη - εξωτερικό επίπεδο

Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των διαδικασιών της εταιρίας η ανακύκλωση όλων των υλικών που έχουν την δυνατότητα αυτή και την επαναχρησιμοποίηση τους με αποτέλεσμα την αποφυγή επιβάρυνσης του περιβάλλοντος. Επίσης μέσα από φορείς, οργανισμούς αλλά και απευθείας η εταιρία συμμετέχει και συνδράμει στην βοήθεια ευπαθών ομάδων της κοινωνίας.

Έρευνα & Ανάπτυξη

Έρευνα & Ανάπτυξη

Η εξέλιξη της εταιρίας Κλεινάκης ΑΕ είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την έρευνα και ανάπτυξη τόσο σε νέες συσκευασίες όσο σε υλικά και διαδικασίες παραγωγής αυτών. Η συνεχής παρακολούθηση των εξελίξεων παγκοσμίως στο χώρο της συσκευασίας μέσα από την ενημέρωση που μας προσφέρουν οι συνεργάτες μας αλλά και την αδιάλειπτη παρουσία των στελεχών μας στις διεθνείς εκθέσεις προσφέρει τις γνώσεις για την συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη των προϊόντων μας.

Παραγωγή & Ποιότητα

Παραγωγή & Ποιότητα

Η ποιότητα βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας των στόχων της εταιρίας. Η διαδικασία παραγωγής είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την διαδικασία διατήρησης της ποιότητας πού με συνεχείς ελέγχους καθ’ όλη την διάρκεια και σε όλα τα στάδια της ελέγχονται όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που διασφαλίζουν την αρτιότητα στο προϊόν. Επίσης για την διατήρηση του υψηλού επιπέδου ποιότητας εκτός από τους εσωτερικούς ελέγχους που διενεργούνται υπάρχει συνεχή συνεργασία με πιστοποιημένα εξωτερικά εργαστήρια που εξειδικεύονται στην ανάλυση πλαστικών συσκευασιών.

Κοπή Ρολών

Διάτρηση Φιλμ

Παραγωγή Φιλμ

Εκτύπωση Φλεξογραφίας

Ενοποίηση Υλικών Λαμινάρισμα

Σακουλοποίηση

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΦΡΟΥΤΩΝ & ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ