Αγορά νέων συσκευών μέτρησης συντελεστή τριβής (COF) και μέτρησης δύναμης εφελκυσμού για τον ποιοτικό έλεγχο των ιδιοτήτων του φιλμ συσκευασίας.

   

Στα πλαίσια της κοινωνικής και εταιρικής ευθύνης η εταιρία ΚΛΕΙΝΑΚΗΣ Α.Ε. χορήγησε τα μπλουζάκια και τα καπελάκια στον αγώνα δρόμου ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ στις 11/8/2018 και στον 7ο ΟΡΕΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΔΙΚΤΗ στις 25/11/2018.

       

Εγκαταστάθηκε σύστημα αυτόματης δοσομέτρησης  και αυτόματου ελέγχου πάχους στα μηχανήματα παραγωγής πλαστικού φιλμ (Εξτρούντερ), με αποτέλεσμα την εγγυημένη απόδοση όλων των χαρακτηριστικών των προϊόντων καθ’ όλη την παραγωγή τους.

Αποκτήθηκε εξοπλισμός μέτρησης της πυκνότητας του χρώματος εκτύπωσης ώστε να πιστοποιείται η ποιότητα και το εικαστικό αποτέλεσμα κάθε εκτύπωσης.

Τοποθετήθηκε σύστημα καθαρισμού με υπερήχους των κυλίνδρων μεταφοράς των μελανιών (Anilox) ώστε να επιτυγχάνεται πάντα η σταθερή ποιότητα εκτύπωσης των προϊόντων μας.

Εγκαταστάθηκε σύστημα δροσισμού του χώρου παραγωγής και διαμόρφωσης του πλαστικού φιλμ με αποτέλεσμα τις σταθερότερες συνθήκες θερμοκρασίας που εξασφαλίζουν την σταθερή απόδοση της παραγωγής των προϊόντων μας.

Δημιουργήθηκε ξεχωριστός ειδικός χώρος φύλαξης των κλισέ , εξασφαλίζοντας ότι δεν θα υφίστανται οι παράγοντες που μειώνουν την απόδοση και την διάρκεια ζωής των κλισέ (πχ ηλιακό φως, υψηλές θερμοκρασίες, διαλύτες, όζον(από τα εξτρούντερ).

Προστέθηκε στο εξοπλισμό μας αυτόματο σύστημα καθαρισμού των κλισέ εκτύπωσης με υγρά φιλικά προς τα κλισέ (δεν επηρεάζουν την σύσταση των κλισέ όπως ο καθαρισμός με διαλύτες) , ώστε να επιτυγχάνεται στο 100% η απόδοσή τους σε κάθε επανεκτύπωση, ενώ επιπλέον είναι βοηθητικό στην μακροχρόνια συντήρηση τους.

Έγινε αναβάθμιση στο software της εκτυπωτικής μηχανής οχτώ χρωμάτων με αποτέλεσμα να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η ποιότητα εκτύπωσης των προϊόντων μας.

Ιούνιος 2016, Επίσκεψη στην “Drupa 2016”, Ντίσελντορφ, Γερμανία

Ολοκληρώθηκε η διαμόρφωση του χώρου εκτύπωσης και ο κλιματισμός του ώστε να υπάρχουν σταθερές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας που θα εξασφαλίσουν ακόμα περισσότερο την σταθερή απόδοση εκτύπωσης.

Εγκαταστάθηκε και παραδόθηκε προς λειτουργία με επιτυχία η νέα μηχανή φλεξογραφικής εκτύπωσης κεντρικού τυμπάνου με δυνατότητα εκτύπωσης 8 χρωμάτων υψηλής ανάλυσης. Έτσι προστέθηκε μια ακόμη εκτυπωτική μηχανή για την ενδυνάμωση του τμήματος εκτύπωσης.

Κοπή Ρολών

Διάτρηση Φιλμ

Παραγωγή Φιλμ

Εκτύπωση Φλεξογραφίας

Ενοποίηση Υλικών Λαμινάρισμα

Σακουλοποίηση

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΦΡΟΥΤΩΝ & ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ